Продажба на пластмасови бокс палети, европалети, кофи за смет, контейнери, бурета, бидони, цистерни и каси

 

 

Подробна характеристика

Данни

КОД ХИДРОПНЕВМАТИЧНА ПРЕСА ЗА ГРОЗДЕ
008-570 ПРЕСА ЗА ГРОЗДЕ Ф 70X85 ЗА 315КГ.
008-580 ПРЕСА ЗА ГРОЗДЕ Ф 80X95 ЗА 475КГ.

 

     hppg001hppg002

      hppg003hppg004

      hppg005